Aanbod woonruimte
Van Gastel Vastgoed

1. Begijnenhof (Ehv)
2. Bloemfonteinstr (Ehv)
3. Hasseltstraat A (Tilburg)
4. Hasseltstraat B (Tilburg)
5. Herman Gorterl. (Ehv)
6. Imstenrade (Ehv)
7. Kempensebaan (Ehv)
8. Korfakker (Ehv)
9. Opwettenseweg (Nue)
10. Penelopestraat (Ehv)
11. Purmerstraat (Ehv)
12. Schouwenlaan (Ehv)
13. Ulenpas (Ehv)
14. Venuslaan (Ehv)
15. Verwerstraat (Ehv)

over VGVG     nieuws    aanbod     contact     home 
Aanbod Van Gastel Vastgoed


Van Gastel Vastgoed heeft diverse woningen, appartement en kamers te huur in de regio Eindhoven en Tilburg. Van een studentenkamer, eengezinswoning of appartement. Een overzicht van het aanbod:


1. Begijnenhof (Eindhoven)
Van Gastel Vastgoed verhuurt in het stadscentrum van Eindhoven dit keurig onderhouden studioappartement. Het appartement kent een woonoppervlak van 45 vierkante meter. De centrale locatie in het centrum van Eindhoven maakt deze studio tot een ideaal woonobject voor stadsliefhebbers.
Lees meer...


2. Bloemfonteinstraat (Ehv)
Van Gastel Vastgoed verhuurt nabij hetstadscentrum van Eindhoven keurig onderhouden studentenkamers in de Bloemfonteinstraat. De grootte varieert van 9 tot 18 vierkante meter.
Lees meer...

3. Hasseltstraat A (Tilburg)
Van Gastel Vastgoed verhuurt in de Tilburgse woonwijk Hasselt - op circa 1 kilometer van het station gelegen - een ruime studentenwoning met vijf kamer. De gemoderniseerde Het betreft een karaktervolle woning, gelegen aan een brede straat in woonwijk Hasselt, nabij uitvalswegen, scholen, ziekenhuis en winkels.
Lees meer...

4. Hasseltstraat B (Tilburg)
Van Gastel Vastgoed verhuurt in de Tilburgse woonwijk Hasselt - op circa 1 kilometer van het station gelegen - een ruime benedenwoning met een woonkamer, slaapkamer, keuken en tuin op het zuidwesten. Het betreft een karaktervolle woning, gelegen aan een brede straat in woonwijk Hasselt, nabij uitvalswegen, scholen, ziekenhuis en winkels.
Lees meer...

5. Herman Gorterlaan (Eindhoven)
In Stratum verhuurt Van Gastel Vastgoed een senioren serviceappartement. Deze woning beschikt over een grote slaap- en woonkamer. Verscheidene voorzieningen zoals alarm, hulp intern, receptie, biljartzaal en ontspanningsruimte zijn aanwezig.
Lees meer...

6. Imstenrade (Eindhoven)
In de kindvriendelijke en populaire woonwijk Hanevoet (stadsdeel Gestel) gesitueerd riant woonhuis met berging en tuin op het noordwesten. Deze woning beschikt over vijf goede slaapkamers. Verscheidene voorzieningen zoals winkelcentra, scholen, het Maxima Medisch Centrum en de High Tech Campus bevinden zich in de nabijheid.
Lees meer...

7. Kempensebaan (Eindhoven)
Aan de Kempensebaan verhuurt Van Gastel Vastgoed drie etagewoningen. Deze zijn gelegen nabij het centrum in stadsdeel Tongelre. In deze wijk is een grondige wijkvernieuwing recent afgerond. Daardoor is de Kempensebaan heringericht en biedt parkeergelegenheid en een fraaie brede middenberm met groenvoorzieningen, bomen, wandelpad, speelplekken en zitplekken.
Lees meer...


8. Korfakker (Eindhoven)
Aan de Korfrakker in de Eindhovense woonwijk Woensel verhuurt Van Gastel Vastgoed een driekamerappartement. Het appartement telt een woonoppervlakte van 80 vierkante meter en is in 2008 gerenoveerd. Het is gelegen nabij vele uitgangswegen (A2, A58 en A50) en de Eindhovense binnenstad is binnen tien minuten bereikbaar per auto.
Lees meer...


9. Opwettenseweg (Nuenen)
Aan de Opwettenseweg in Nuenen verhuurt Van Gastel Vastgoed een eengezinswoning met aparte toegankelijke bedrijfsruimte van vijftig vierkante meter. Deze ruime tweekapper is nabij het centrum van dit groene dorp gelegen. De Eindhovense binnenstad is binnen tien minuten bereikbaar per auto.
Lees meer...


10. Penelopestraat (Eindhoven)
Aan de Penelopestraat in de Eindhovense woonwijk Woensel verhuurt Van Gastel Vastgoed een driekamerappartement. Het appartement telt een woonoppervlakte van 80 vierkante meter en is in 2008 gerenoveerd. Het is gelegen nabij vele uitgangswegen (A2, A58 en A50) en de Eindhovense binnenstad is binnen tien minuten bereikbaar per auto.
Lees meer...


11. Purmerstraat (Eindhoven)
In Woensel verhuurt Van Gastel Vastgoed een goed onderhouden, ruim opgezette tussenwoning met nette tuin op het westen, berging, garage en achterom gelegen bij "De Woenselse Heide" in een rustige omgeving nabij winkels, uitvalswegen en alle overige gewenste voorzieningen.
Lees meer...

12. Schouwenlaan (Eindhoven)
In de Eindhovense woonwijk Woenselheide verhuurt Van Gastel Vastgoed een royale tussenwoning met vier slaapkamers. De woning telt een woonoppervlakte van 135 vierkante meter. Het is gelegen nabij vele uitgangswegen (A2, A58 en A50) en de Eindhovense binnenstad is binnen tien à vijftien minuten bereikbaar per auto.
Lees meer...


13. Ulenpas (Eindhoven)
In de kindvriendelijke woonwijk ‘Ooievaarsnest’ ligt deze rijtjeswoning met een op het zuiden gesitueerde tuin. De woning is gelegen op loopafstand van winkelcentrum ‘Kastelenplein’.
Lees meer...

14. Venuslaan (Eindhoven)
Aan de Venuslaan in de Eindhovense woonwijk Woensel verhuurt Van Gastel Vastgoed een tweekamerappartement. Het appartement telt een woonoppervlakte van 55 vierkante. Het is gelegen nabij vele uitgangswegen (A2, A58 en A50) en de Eindhovense binnenstad is binnen tien minuten bereikbaar per auto.
Lees meer...

15. Verwerstraat (Eindhoven)
Van Gastel Vastgoed verhuurt nabij hetstadscentrum van Eindhoven keurig onderhouden studentenkamers in de Verwerstraat. De kamers zijn gelegen nabij de Woenselse markt.
Lees meer...© 2010 EG Media / www.egmedia.nl