Penelopestraat
(Woensel, Eindhoven)

- Driekamerappartement
- Woonoppervlakte: 80 m2
- Gerenoveerd in 2008
- Nabij vele uitgangswegen (A2, A58 en A50)
- Vijf rijden van de binnenstad

over VGVG     nieuws    aanbod     contact     home 
Appartement Penelopestraat, Woensel (Eindhoven)

Centraal gelegen twee-kamer appartement op fietsafstand van het centrum van Eindhoven. Het appartement beschikt daarbij over voldoende parkeergelegenheid.

Er is een centrale entree met brievenbussen en intercom. Het afgesloten portiek met liftopgang leidt naar het appartement.

De entree met meterkast biedt via de hal toegang tot de keuken, het toilet en de woonkamer. Door de grote raampartijen is er veel lichtinval. De afgesloten keuken is vervangen in 2000 en uitgevoerd in een wandopstelling. A

De ruime slaapkamer heeft dezelfde afwerking als de woonkamer en geeft toegang tot de badkamer. De badkamer heeft een ligbad met douchegelegenheid, een vaste wastafel en de aansluiting voor de wasmachine.


Centraal gelegen twee-kamer appartement op fietsafstand van het centrum van Eindhoven. Het appartement beschikt daarbij over voldoende parkeergelegenheid. Er is een centrale entree met brievenbussen en intercom. Het afgesloten portiek met liftopgang leidt naar het appartement.

De entree met meterkast biedt via de hal toegang tot de keuken, het toilet en de woonkamer. Door de grote raampartijen is er veel lichtinval. De afgesloten keuken is vervangen in 2000 en uitgevoerd in een wandopstelling.

De ruime slaapkamer heeft dezelfde afwerking als de woonkamer en geeft toegang tot de badkamer. De badkamer heeft een ligbad met douchegelegenheid, een vaste wastafel en de aansluiting voor de wasmachine.© 2010 EG Media / www.egmedia.nl