Venuslaan
(Woensel, Eindhoven)

- Tweekamerappartement (portiekflat)
- Woonoppervlakte: 55 m2
- Nabij vele uitgangswegen (A2, A58 en A50)
- Tien minuten rijden van de binnenstad

over VGVG     nieuws    aanbod     contact     home 
Appartement Venuslaan, Woensel (Eindhoven)


Dit ruime vierkamerappartement aan de Venuslaan in Eindhoven is gelegen nabij uitvalswegen en winkelcentrum Woensel. In 2009 is het appartement in zijn geheel gerenoveerd. Vanuit het balkon is er een geweldig uitzicht over de nabije omgeving. Om bij het appartement te komen maakt u gebruik van een lift die toegankelijk is vanuit een goedverzorgde gezamenlijke hal.

In hal, gang, woonkamer en keuken ligt een duurzaam, isolerend en geluiddempende kurkvloer in een lichte marmerlook. De grote eetkeuken is van MDF hoogglans in een licht vanilie kleur. Recent gerenoveerde badkamer en toilet in mooie lichte kleuren, veel kastruimte en grote ruime douchecabine.

De ruime woonkamer en eetkeuken zijn voorzien van zonneluifels die elektrisch bedienbaar zijn. Aan de keuken grenst het ruime balkon die voorzien is van een hoekkozijn, zodat u al vroeg in het voorjaar beschermt kunt genieten. Ook daar hangt een rolgordijn in dezelfde kleur en stof als de luifels. Het appartement beschikt ook nog over een kleiner balkon dat grenst aan een kleinere slaapkamer. Deze is voorzien van elektriciteit en een elektrisch bedienbaar rolluik.

Het appartement ligt in het noorden van Eindhoven in de wijk Eckart, nabij vele uitgangswegen (A2, A58 en A50) op loopafstand van het winkelcentrum Woensel XXL en op zo'n tien minuten rijden van de binnenstad. De gezamelijke entreehal en bergingen zijn recentelijk gerenoveerd.© 2010 EG Media / www.egmedia.nl